Piano4Songs

 

                                            

                                                 Français                                   Nederlands                                     English

 

  

Begin met

Piano4Songs

 

daarna,

PasParPas

 

Liederen 

Download Piano4Songs

Download PasParPas

 

 

Electronische pianos

Pianos met hamers

Video piano 

 

Electronisch orgel

Decap huiskamerorgel

Video + audio orgel

 

Hooi maken als het regent

 

Neem contact op met ons

  

       

                                                            Home    

 

Piano4Songs

 

 

Er zijn twee manieren om Piano4Songs te gebruiken : ofwel speelt u een soloinstrument en Piano4Songs begeleidt u, ofwel u luister eenvoudig naar de muziek zoals met een CD of een mp3.

 

Blokfluit zonder begeleiding spelen is prettig gedurend vijf minuut. Verder spelen wordt vlug vervelend. Met een pianobegeleiding zoals het met Piano4Songs op uw PC mogelijk is, blijft het voortdurend boeiend. Een mooie begeleiding zal iedereen verheugen als men een instrument zonder eigen begeleiding bespeelt zoals viool, sax, klarinet enz., en ook de zangers

 

 

In plaats van de piano kan u ook het klavecimbel in de geluidskaart kiezen bv. voor barokmuziek. U moet alleen maar het instrument kiezen met de knop Program Change in Piano4Songs.U kan ook stukken invoeren met PasParPas. U moet daarvoor niet veel notenleer kennen. Met weinig notenleerkennissen is het mogelijk veel mooie dingens te doen.

  

Fluitisten hebben de twee handen bezig. Daarom kan Piano4Songs spelen met een pedaal of de rechter knop van de muis die als pedaal zal fungeren (Zangers drukken eenvoudig op de spatiebalk). Wanneer U een lied of een sonate speelt en een fout maakt, duw gewoon op het pedaal om te stoppen. Het programma plaatst zich dan automatisch aan het begin van de frase die U bezig te spelen bent. U bent dus automatisch op de goede plaats om opnieuw te spelen. Het is gemakkelijk en gebeurt zonder stress. Het begin van de frasen worden in PasParPas vastgelegd.

 

De musikant kan ritardandos en accelerandos overal in het lied plaatsen. Hij zal dus een eigen interpretatie verkrijgen.  Maar als u tevreden bent met de versie geleverd door onze Manufacture, dan moet u niets doen, alleen het stuk rechtstreeks spelen.

De musikant kan ook synchronisatiepunten plaatsen. Als hij een passage moet spelen waar veel noten in de melodie zijn, maar zonder noten in de begeleiding die opnieuw begint met een akkoord aan het einde van de lange passage, is er weinig kans dat dat akkoord zal luiden wanneer de viool die plaats bereikt. Als Piano4Songs in de lange passage komt, springt hij aan het einde van de passage en wacht. De muzikant speelt zijn noten en wanneer hij aan het akkoord komt, duwt hij op het pedaal. De begeleiding begint opnieuw te spelen op het juiste tijdstip. Dezelfde techniek wordt gebruikt met fermates.

 

Om muziekstukken te maken moet u een partituur aanschaffen en de noten invoeren met het programma PasParPas. U kan ook lieders en sonaten gemaakt door Piano4Songs downloaden. Klik hier om die liederen gratis te krijgen of zelfs om het invoer van uw eigen partituur ons te vragen.

 

Verkoopprijs van Piano4Songs, pedaal NIET inbegrepen :

Piano4Songs en PasParPas zijn twee nauw verbonden programma's. Ze zijn dus samen verkocht voor een globale prijs van 97,00 EUR. (bankrekening   IBAN    BE07 0689 3075 7766    -    BIC GKCC BEBB ) Ze kunnen geïnstalleerd worden op maar één computer maar u kan er een licentie mee laden in een USB memory stick geldig op ieder computer. Eén stick kan maar geladen worden en mag één van uw gewone sticks zijn 

Als u Piano4Songs laat spelen voor de eerste keer, zal er in de Clipboard van de computer een sleutel zijn die u moet ons laten geworden langs piano4songs@proximus.be. We zullen u dan een andere sleutel geven waarmee u al de stukken zonder onderbreking kan spelen. In het e-mail moet u goed aanduiden het nummer van de bankrekening waarmee u betaald hebt .

 

U kan echter Piano4Songs gebruiken zonder licentie. Het fungeert dan als proefprogramma. U kan ermee al de stukken spelen die Piano4Songs u gratis biedt, maar de liederen zullen regelmatig onderbroken zijn.  Nochtans bestaan er enige liederen die zonder onderbreking kunnen gespeeld worden zonder licentie. Die stukken zijn in dezelfde directory als Piano4SongsDownload.7z.

 

  

=======================================================

  

Downloaden.

  

                                               Piano4Songs downloaden

 

                                              Hoe Piano4Songs installeren